Ingredienser
- Pizzabunn
- 450 gstorfebiff
- 1 glass eller boks med pizzasaus
- 300 graspet ost
- 5små tomater etter ønske, skivet
- løk i ringer jeg er mest glad i rød
- 1 ssolivenolje
- tørket eller som jeg foretrekker fersk timian eller oregano
Fremgangsmåte
Jeg bruker ikke mye energi på å lage pizzadeigen, dette er selvfølgelig smak og behag. Mitt valg havner nesten alltid på de gode og praktiske deigemnene fra Western bakeri. Kjekt og ha i frysen, Er bare og ta opp en dag eller to før de skal brukes. 2 stk i pakken. Kan kjøpes på Kiwi eller Meny. Disse er lette og luftige å jobbe med.
• Legg på pizzasaus med en skje, roter ut sausen i sirkler.
• Drys så raspet ost, ikke for tykt lag.
• Så fordeler du tomatene og løkringer.
• Skjær biff i tynne strimler eller små bitter, jeg foretrekker litt olivenolje over. Fordel kjøttet og dryss over urter.
• Stek pizza på høy varme i ovnen, 8–10 minutter på 220 °C, eller gjør du som meg og steker den i Ooni, en pizzaovn som kan nå opp til 500°C på kun 15 minutter. Dette er varmt nok til å kunne steke skikkelig pizza med tynn bunn på kun 60 sekunder og gir fantastiske resultater.