Ingredienser:
- 1 Westend pizzabunn
- 2 ss rød pesto
- 150g Synnøve Finden italiano ost, revet
- 50g Selbu blåmuggost, i biter
- 10 cherrytomater, delt i to
- 100g fersk sopp, i skiver
- 50g sorte oliven, i skiver
- 1 ss fersk rosmarin
Fremgangsmåte:
-
Forvarm Ooni-pizzaovnen til høy temperatur.
-
Legg pizzabunnen på en pizzaspade eller en flat overflate som kan transportere pizzaen til ovnen.
-
Smør 2 ss rød pesto jevnt over bunnen.
-
Dryss 150g revet Synnøve Finden italiano ost over pestoen.
-
Fordel 50g Selbu blåmuggost i biter over osten.
-
Legg 10 delt cherrytomater jevnt utover pizzaen.
-
Legg 100g ferske skiver av sopp på toppen.
-
Tilsett 50g sorte oliven i skiver over pizzaen.
-
Dryss 1 ss hakket fersk rosmarin over pizzaen.
-
Transporter pizzaen forsiktig til Ooni-pizzaovnen og plasser den på pizzasteinen.
-
Stek pizzaen i Ooni-pizzaovnen i ca. 60-90 sekunder, eller til skorpen er sprø og osten er smeltet.
-
Ta pizzaen ut av ovnen, og server varm.
Denne vegetarpizzaen er perfekt tilberedt i Ooni-pizzaovnen, som gir en autentisk italiensk pizzasmak og en perfekt sprø skorpe. Med de deilige ingrediensene som Westend-pizzabunn, pesto, ost, cherrytomater, sopp, oliven og rosmarin, er denne pizzaen både enkel å lage og en fantastisk smaksopplevelse. Nyt den sammen med venner og familie, eller kos deg med den alene!
Les også:
- Da er jeg endelig en lykkelig eier av en Can-Am Outlander MAX XT T 700
- Vinterlagring
- KTM 1390 SUPER ADVENTURE S EVO
- Torsdag 10. oktober 2024 Verdensdagen for psykisk helse
- Sikkerhet Først!