Det er det alltid hyggelig å lage mat sammen med familien eller venner. Enkel og rask mat er ideell på travle dager eller en tur der du har litt god tid før en aktivitet, fiskepinner med wraps kan da være en fin idé.
Du trenger følgende ingredienser:
- Fiskepinner
- Wraps
- Salat
- Rømmedressing
- Hamburgerdressing
Forberedelse
- Sett opp stormkjøkkenet og få varme på brenneren.
- Varm opp fiskepinnene etter anvisningen på pakken.
- Skyll salatbladene og kutt dem i mindre biter.
- Rør sammen rømmedressingen gjerne med litt salt og pepper.
Forberedelse
- Sett opp stormkjøkkenet og få varme på brenneren.
- Varm opp fiskepinnene etter anvisningen på pakken.
- Skyll salatbladene og kutt dem i mindre biter.
- Rør sammen rømmedressingen gjerne med litt salt og pepper.
Fiskepinner med wraps
- Legg en wrap på et flatt underlag.
- Legg et par salatblader på midten av wrapen.
- Legg et par fiskepinner på toppen av salaten.
- Hell litt rømmedressing eller hamburgerdressing over fiskepinnene.
- Brett wrapen sammen, først på den ene siden, og deretter på den andre siden.
- Pakk wrapen inn i aluminiumsfolie, slik at den holder seg varm.
Servering
Fiskepinner med wraps er enkel å spise på farten, og kan serveres som en enkel lunsj eller middag. Pakk gjerne wrapsene inn i et håndkle eller i en matboks for enkel transport.
Konklusjon
Fiskepinner med wraps er en enkel og rask matrett som kan lages på et stormkjøkken. Denne retten er ideell for familier og venner som er på tur eller på en dagstur til sjøen eller andre steder som skulle friste. Ved å involvere barna i matlagingen, kan du skape gode minner og hyggelige stunder sammen.
Les også:
- Tips og råd for sikker ATV-kjøring med fokus på teknisk kjøring
- Da er jeg endelig en lykkelig eier av en Can-Am Outlander MAX XT T 700
- Vinterlagring
- KTM 1390 SUPER ADVENTURE S EVO
- Torsdag 10. oktober 2024 Verdensdagen for psykisk helse